lauantai 20. elokuuta 2011

De jure laiton Israel on aloittanut uuden tietoisen kollektiivisen massamurhaiskunsa Gazan tuhoamisleiriin

Ainoastaan suomeksi - Finnish only

Useisiin riettaisiin rikoksiin ihmisyyttä ja ihmiskuntaa vastaan syyllistynyt de jure laiton Israel on aloittanut massiivisen ilmapommituskampanjan näännyttämäänsä Gazan tuhoamisleriin Gazan kaistalla. Juridisesti kestämättömän laiton rasistinen sionistivaltio Israel perustelee uusinta sotarikostaan ja rikostaan ihmisyyttä vastaan "terroriteolla", jonka suoritti täysin selvästi Israel itse. Eli kyseessä on jälleen lavastus, jonka tavoite on mahdollisimman monen viattoman palestiinalaisen veren valuttaminen.

Tästä irstaasta lavastuksesta saatiin vakuuttavat todisteet, kun Palestiinan ainoa oikea suvereeni hallitusvastaava Hamas kertoi edustajansa suulla, että Hamasin uljaat soturit eivät olleet kyseisen sotilasiskun takana. Tämä Hamasin relevantti tiedonanto ja osoitus siitä, että laiton Israel sikailee jälleen, yllytti laittoman Israelin puolelta selvästi valheellisen agressiivisen kannanoton, jossa israelilainen sotarikollinen prikaatinkenraali uhkasi Palestiinan suvereniteettia ja viatonta kansaa riettaalla massamurhaiskulla, mikäli Hamas ei myöntäisi tekoa, jota Hamas ei ole edes tehnyt. Syyllistäen siten viattoman vapaustaistelun pioneeriryhmän Hamasin.


"If Hamas wants an escalation, it will pay a high price!"

Juridisesti täysin laiton Israel on uusimpien tietojen valossa jo kovaa vauhtia valmistelemassa massiivista ja irstaan brutaalia maahyökkäystä Gazan tuhoamisleiriin. Tämän mahdollisen tulevan maahyökkäyksen agenda lienee jälleen kerran mahdollisimman monen gazalaislapsen teurastaminen, kiduttaminen ja ihmiskilvettäminen, kuten jo aiemmin laittoman Israelin sionistien masinoiman "Operaatio valettu lyijy" -nimellä kulkeneen irstailunäytöksen aikana puolueeton ja kansainvälisen oikeuden lakeja kiihkeästi noudattava kansainvälinen yhteisö joutui tyrmistyksekseen havaitsemaan.

Mikä pahuus ajaa laittoman Israelin lähettämään sotarikollisen IDF:n tällaisiin massamurhiin ja aikamme riettaimpiin teurastuksiin, jossa tarkoitus näyttää olevan koko ajan vain viattomien lasten rietasmielinen ja kollektiivinen murhaaminen ja siviilien massamurhaaminen? Miksi todellinen pahuuden peto on siennyt asumaan Lähi-itään? 

Joudummeko jälleen tyrmistymään, kun Israelin irrelevantit tankit ja höykkäyskoneet vyöryvät Gazan ghettoon tuhotakseen viattomien siviilien kodit, murhatakseen tietoisesti sadoittain lapsia sekä viattomia siviilejä kollektiivisena rankaisuna ja polttaakseen satoja ihmisiä valkoisella fosforilla?

Toivokaamme joukolla voimia kaikille Palestiinan viattomille kansalaisille ja Palestiinan relevanteille puolustajille! Toivokaamme joukolla kansainvälisen yhteisön väliintuloa ja paholaismaisen rasistivaltio Israelin relevanttia tuhoa! 


URHEILU-TIETÄJÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti